Om os

NTG Frigo East A/S er et mellemstort transportfirma, der er specialiseret i transport af temperaturfølsomt gods. Med en bilpark på ca. 60 køletrailere servicerer vi vores kunder på kryds og tværs af Østeuropas landeveje.

Jan Rasmussen, Mikael Olesen og Allan Karlskov grundlagde i februar måned 2012 Combino East med det formål at tilbyde primært de danske transportkøbere konkurrencedygtige priser til og fra Østeuropa på køle- og fryseprodukter.

D. 26 september 2018, skiftede Combino East navn til NTG Frigo East A/S og blev en del af koncernen Nordic Transport Group A/S.

NTG Frigo East A/S tilbyder, som en af de få aktører på det polske marked, daglige afgange til og fra Polen/Danmark med alle former for tempereret gods og sikrer dermed absolut korteste tidsinterval fra læsning til levering. Vi har egen afdeling i Koszalin, Polen. Dette kontor blev oprettet for at være tæt på firmaets polske kunder.

Vores transporter tilrettelægges og koordineres fra kontoret i Padborg, hvor vores dygtige medarbejdere følger dem hele vejen frem til målet ved hjælp af de nyeste tekniske hjælpemidler.

Der tilbydes transporter fra 1 kg og op til 22.000 kg pr. forsendelse, og De er altid velkommen til at få en konkurrencedygtig pris ved at kontakte os på contact@ntgfrigoeast.com.

Læs mere om vores services i menuen til venstre.