Køletransport

Kvalitetstransportløsninger af temperaturfølsomt gods.

NTG Frigo East A/S er specialiseret i transport af temperaturfølsomt gods til og fra Østeuropa og kan som en af de få aktører på det polske marked tilbyde daglige afgange af transport med alle former for tempereret gods. Vi udfører transport af alle typer køle- og fryseprodukter og har bl.a. stor ekspertise på transport af fersk fisk.

Alt afhængig af hvor stor en forsendelse det drejer sig om, kan vi tilbyde standard køletrailere, køletrailere med mulighed for to temperaturer samt trailere med dobbeltstockstænger, så vi kan laste 2 x 33 paller.

Næsten alle vogntog er udstyret med D/C køletrailere, hvilket vil sige, at de har 2 kølemaskiner og en skillevæg, så vi har mest mulig fleksibilitet i forhold til de forskellige transportopgaver.

Vi gør os umage med altid at sørge for en tryg og sikker levering, hvor hele læsset køres direkte mellem f.eks. producent og detailhandel. Med vores daglige afgange til og fra Polen, sikrer vi dermed den absolut korteste tidsinterval fra læsning til levering. Vores specialister i Toftlund kontrollerer transporterne i de enkelte lande og sikrer dig det optimale overblik på hele turen.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om vores temperaturkontrollerede transport.